Våra Tjänster

Vi strävar alltid efter att svara så kompletta som möjligt i vårt produkt och tjänsteutbud. Nedan kan du läsa om vilka tjänster vi erbjuder dig för utom styling och klippning.

BARBERSHOP

Välkomna till vårt nya Barbershop med all exclusivitet inom herr mode och styling . Rakning med kniv ,varma handukar, ansiktmassage ,skägg oljor ,skägg lotion som passar just Din hud.  

KONSULTATION

Vi vill att du ska känna dig trygg innan vi sätter igång. Så därför tar vi oss alltid tid att lysna på dina önskemål och diskuterar därefter fram en lösning som passar just dig och dina behov.

ANSIKTSVÅRD

Det är detaljerna som gör skillnaden. Även om en snygg frisyr gör mycket för helheten, så får man inte glöma bort ansiktet. Vi vill att du ska må bra så därför kan vi även erbjuda dig, färgning och plockning av fransar och bryn.

SHOP

För att kunna ge dig som kund bästa möjliga service så erbjuder vi dig endast speciellt utvalda produkter. Det finns en mängd varumärken på marknaden och vi lägger ner mycket tid och energi för att hitta och erbjuda dig de absolut bästa produkterna. Vi är övertygade att endast den bästa kvalitén är bra nog för våra kunder. Det är du värd!