Frakt & Returer

Fraktavgift:
Fraktfritt på köp över 500:- inom Sverige.


På ordrar under 500:- tillkommer en fraktavgift på 79:-. 
Utanför Sverige tillkommer en fraktavgift på 100:-. 
Fraktfritt på order över 1000:-. Vi skickar i dagsläget till Norge, Danmark och Finland. (Frakt och fakturaavgifter räknas inte in i summan för fraktfritt, endast artiklar räknas in i summan för fraktfritt). 

Vid outlöst paket förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för våra utlägg. Denna kostnad är i dagsläget 150:-

 

Reklamation och avhjälpande av fel 
Köparen är skyldig att undersöka produktens skick och att rätt produkt har levererats. Alla anmärkningar i anknytning till produkten ska presenteras för säljaren omedelbart efter att bristen eller felet kommit till köparens kännedom. Leveransen betraktas som godkänd mottagen om inga anmärkningar gjorts inom tio dagar efter leveransdagen. Säljaren har rätt att i första hand avhjälpa felet eller företa omleverans. Köparen skall returnera den felaktiga produkten i originalförpackningen och i försäljningsskick enligt säljarens anvisningar. Säljaren undersöker den returnerade produkten för att konstatera eventuellt fel själv eller låter produkttillverkaren undersöka felet.

 

Returnerings- och bytesrätt 
Eftersom vi endast säljer till företag gäller inte returnerings och ångerrätten. Vi förbehåller oss dock rätten att i enskilda fall tillåta att kunden får returnera/ ångra sitt köp. Produkten som returneras skall då levereras i oskadat skick i sin originalförpackning och innehålla samtliga delar. Köparen ansvarar alltid för returneringskostnaderna. Om den returnerade produktens försäljningsförpackning inte är i säljbart skick debiteras köparen enligt gällande prislista